Aanmelden, hoe werkt dat?

Wij zijn een openbare school. Alle kinderen zijn bij ons welkom. Wanneer u uw kind op De Korenbloem wilt aanmelden, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek informeren we u over de school en krijgt u een rondleiding. Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen. U ontvangt vervolgens van ons een inschrijfformulier om uw kind in te schrijven. 

Aanmelden leerling in een hogere groep 

Bij verhuizing uit een andere woonplaats of bij leerlingen afkomstig van andere basisscholen wordt er gekeken of er plaats is in de gevraagde groep. Hierbij kijken we niet alleen naar het aantal leerlingen, maar ook naar de zorg die in de betreffende groep geboden wordt.

Aanmelden leerling met een speciale zorg- of onderwijsbehoefte

Heeft uw kind een speciale zorg- of onderwijsbehoefte, neem dan contact op met de schoolleiding. We staan u graag te woord.

Op dit moment is er een storing in de verwerking van onderstaand formulier. Wij verzoeken u vriendelijk om voor het aanmelden van uw kind(eren) via E-mail of telefoon contact op te nemen met de school. Naar onze contactgegevens

Nieuwsbrieven

Klik op onderstaande afbeelding voor onze nieuwsbrieven:

Sociale media

Volg ons voor ons laatste nieuws ook op Facebook.

of op Instagram